Piano en keyboard

Wouter Cools

Wouter verzorgt alle piano en keyboardlessen binnen de school. Zowel voor klassiek als voor pop en rock moet je bij hem zijn! Indien je voor pop en rock kiest, bereidt hij je helemaal voor om na een jaar in een bandje te stappen!

Wouter behaalde zijn master diploma Muziekpedagogie aan LUCA School of Arts Campus Lemmens te Leuven. Daarnaast behaalde hij aan hetzelfde instituut het diploma binnen de Specifieke Lerarenopleiding Muziek en Podiumkunsten.

Als leraar gaf Wouter lessen Muzikale Opvoeding in het secundair onderwijs, Muzische Vorming in kleuter- en lager onderwijs en is hij verbonden aan Jeugd en Muziek Brussel waar hij klasleraren uit het kleuteronderwijs coacht binnen het vak Muzische Vorming. Momenteel geeft Wouter lessen Muziekinitiatie aan de Academie voor Muziek, Woord en Dans Geel en aan Pop- en Rockatelier Lummen/Diest. In dit laatste atelier geeft hij ook pianolessen op maat. Daarnaast is Wouter actief als dirigent van Jeugdharmonie Mol-Achterbos en kinderkoor Jomiko uit Mol-Millegem. Als uitvoerend muzikant speelt Wouter in tal van verschillende projecten ( Colour me Blind, Verona, …) met eigenzinnige muziek.

VZW De MuziekOnaut te Koersel, Beringen

Like ons op Facebook

Stuur ons een mailtje

Volg ons op twitter

VZW De Muziekonaut

Wil je weten waar de muziekonaut voor staat en wat we doen?