Gitaar en Basgitaar

Aitor Reynders

Aitor richtte samen met Marjoke de muziekschool van de MuziekOnaut op en heeft de artistieke leiding over de school. Hij is verantwoordelijk voor een groot deel van de lessen, algemene werking, voorstellingen en optredens.

Aitor geeft gitaarlessen; zowel klassiek, elektrisch als basgitaar! Indien je voor elektrische gitaar of basgitaar kiest, bereidt hij je helemaal voor om na een jaar in een bandje te stappen! Daarnaast geeft Aitor ook muziekinitiatie aan jongeren vanaf 10 jaar. Hij zorgt dat de leerlingen een goede basis meekrijgen voor tijdens de instrumentles.

Aitor heeft gitaar gestudeerd aan het conservatorium van Maastricht. Hiernaast studeert hij ook instrumentenbouw, gitaar, aan het Cmb te Puurs. Leservaring heeft hij onder andere opgedaan in de Muziekacademie in Maasmechelen, Jeugdmuziekschool Bree, Make Music en privé. Hij geeft al 10 jaar gitaarles. Hij is actief in verschillende bands en ensembles waaronder Sky Coverband, Slow Hands, Il Bacio, Fautloos,... waarmee hij regelmatig optredens heeft. Daarnaast schrijft Aitor ook poparrangementen voor allerlei bezettingen!

VZW De MuziekOnaut te Koersel, Beringen

Like ons op Facebook

Stuur ons een mailtje

Volg ons op twitter

VZW De Muziekonaut

Wil je weten waar de muziekonaut voor staat en wat we doen?