Muziekkamp

Inschrijvingen muziekkamp

Het muziekkamp is leuk als je nog niets van muziek af weet en wil kijken of het iets voor jou is, maar dit kamp is ook geschikt voor deelnemers die wel al enige muzikale ervaring hebben!

De deelnemers met ervaring kunnen hun instrument meenemen en krijgen de kans om hier een hele week mee bezig te zijn.

Tijdens dit kamp maken we kennis met allerlei soorten instrumenten; gaande van de dwarsfluit, saxofoon, trompet tot een ocarina en ukelele. De deelnemers mogen overal van proeven en uitproberen. We zingen, bewegen en doen allerlei ritme- en klankspelletjes. We maken muziek op slagwerkinstrumenten en indien mogelijk ook op je eigen instrument. (Activiteiten, partituren worden aangepast naargelang het instrument en niveau van de deelnemer) Om er een top week van te maken, komt er weer een heel leuke uitstap aan te pas!

Het kamp gaat door van 3 augustus tot 7 augustus steeds van 9u tot 16u. De deelnemers krijgen de hele dag drinken aangeboden en 2 kleine snacks in de vorm van een fruitje en koekje. Wel wordt er verwacht zelf boterhammen mee te nemen als middagmaal.

De planning van de dagen varieert van dag tot dag. De monitoren zorgen ervoor dat de deelnemers een gevarieërd aanbod krijgen van muziek, spel en uitstappen. Op vrijdagnamiddag om 15u geven we een concertje met alle deelnemers! Iedereen is welkom om te komen luisteren.

Musiceerkamp

Inschrijvingen musiceerkamp

Het musiceerkamp is geschikt voor als je al muzikale ervaring hebt.

Speel je een instrument en wil je dit (meer) in groep leren gebruiken? Tijdens deze week ervaar je hoe leuk het is om samen muziek te maken. Op je eigen instrument liedjes spelen samen met andere muzikanten.

Ook maken we kennis met enkele grote componisten zoals Beethoven, Mozart en Bach maar spelen tegelijkertijd ook pop- en rockmuziek! We kijken welke instrumenten/muzikanten bij elkaar passen en zorgen ervoor dat iedereen in een top ensemble en/of band terecht komt.

De bedoeling is om veel muziek te maken, al dan niet op je eigen instrument. Want er is ook de mogelijkheid om andere instrumenten te testen. Heb je altijd al eens instrumenten zoals de ocarina, ukelele of cajon willen proberen? Dat kan tijdens de workshops waar we deze instrumenten leren bespelen. We maken kennis met deze instrumenten en spelen er meteen enkele liedjes op!

Naast het musiceren doen we natuurlijk ook heeeeel veel leuke spelletjes en activiteiten rond muziek en zoals elk jaar zit er een heel leuke (nieuwe) uitstap tussen.

Het kamp gaat door van 3 augustus tot 7 augustus steeds van 9u tot 16u. De deelnemers krijgen de hele dag drinken aangeboden en 2 kleine snacks in de vorm van fruit en koek. Wel wordt er verwacht zelf boterhammen mee te nemen als middagmaal.

De planning van de dagen varieert van dag tot dag. De monitoren zorgen ervoor dat de deelnemers een gevarieërd aanbod krijgen van muziek, spel en uitstappen. Op vrijdagnamiddag om 15u geven we een concert met alle deelnemers! Iedereen is welkom om te komen luisteren.

Speel je een instrument en wil je tijdens deze week jouw niveau een boost geven? Dan is dit kamp écht iets voor jou!

Jongerenkamp

Inschrijvingen jongerenkamp

Ben je tussen 10 en 16 jaar en ben je graag bezig met muziek? Dan is dit jongeren kamp echt iets voor jou!

Iedereen met én zonder muzikale ervaring is welkom. Heb je muzikale ervaring, breng dan zeker je instrument mee! Dit ga je zeker en vast veel nodig hebben. Heb je (nog) geen muzikale ervaring, dan zorgen we ervoor dat je een instrument in handen krijgt wat je leert bespelen. Het is uiteraard niet mogelijk om elk instrument zomaar te leren bespelen, maar we kijken waar jouw interesses liggen en kijken wat de mogelijkheden hiervoor zijn.

De bedoeling is om veel muziek te maken; in een ensemble, band, meespelen met muziek maar ook om nieuwe dingen te leren. Bijvoorbeeld ooit al eens gedacht om zelf je eigen muziek te schrijven? Tijdens deze week doen we dat! We maken leuke melodieën, zoeken passende beats om tot ons eigen muziekstuk te komen.

We doen ook heel veel leuke muzikale activiteiten en spelletjes. Bucket drumming, workshops met de ocarina, ukelele of cajon en een fijn concert/festival bezoek!

Het kamp gaat door van 3 augustus tot 7 augustus steeds van 9u tot 16u. De deelnemers krijgen de hele dag drinken aangeboden en 2 kleine snacks in de vorm van fruit en koek. Wel wordt er verwacht zelf boterhammen mee te nemen als middagmaal.

De planning van de dagen varieert van dag tot dag. De monitoren zorgen ervoor dat de deelnemers een gevarieërd aanbod krijgen van muziek, spel en uitstappen. Op vrijdagnamiddag om 15u geven we een concert met alle deelnemers! Iedereen is welkom om te komen luisteren. Ben je tussen de 10 en 16 jaar en heb je muzikale interesses? Twijfel niet en schrijf je in want dit wordt een heel ‘sjiek’ kamp!