Muziekkamp

Inschrijvingen muziekkamp

Het muziekkamp is gericht op kinderen tussen 6 en 10 jaar met en zonder muzikale ervaring. Al spelenderwijs gaan we muzich aan de slag!

Tijdens dit kamp komen er verschillende activiteiten, instrumenten en workshops aan bod. We maken kennis met bekende en minder bekende instrumenten zoals de dwarsfluit en saxofoon maar ook de ocarina en ukelele. We zingen, bewegen en doen allerlei ritme- en klankspelletjes. (Activiteiten met partituren worden aangepast naargelang het instrument en niveau van de deelnemer. Neem dus zeker je instrument mee!)

Het kamp gaat door van 3 t.e.m. 7 juli 2023 steeds van 9u tot 16u. De deelnemers krijgen de hele dag drinken aangeboden en 2 kleine snacks in de vorm van een fruitje en koekje. Boterhammetjes als lunch mag je zelf meenemen.

De planning van de dagen varieert van dag tot dag. Op vrijdagnamiddag om 15u geven we een concertje met alle deelnemers! In welke vorm dat doorgaat, wachten we nog even af (ivm de Corona maatregelen)

Musiceerkamp

Inschrijvingen musiceerkamp

Het musiceerkamp is gericht op tieners tussen 10 en 16 jaar met en zonder muzikale ervaring.

Tijdens dit kamp komen er ook verschillende activiteiten, instrumenten en workshops aan bod maar deze zijn specifiek gericht op de groep van tieners. Ook het samen musiceren staat centraal tijdens dit kamp. Je leert om jouw instrument in groep te gebruiken maar we ontdekken ook nieuwe instrumenten! Speel je nog geen instrument maar heb je zin om muzikale kennis op te doen? Ook dan ben je welkom want dan kijken we samen met jou in welk instrument je interesse hebt.

Het kamp gaat door van 3 t.e.m. 7 juli 2023 steeds van 9u tot 16u. De deelnemers krijgen de hele dag drinken aangeboden en 2 kleine snacks in de vorm van fruit en koek. Boterhammetjes als lunch mag je zelf meenemen.

De planning van de dagen varieert van dag tot dag. De monitoren zorgen ervoor dat de deelnemers een gevarieƫrd aanbod krijgen van muziek, spel en uitstappen. Op vrijdagnamiddag om 15u geven we een concert met alle deelnemers! In welke vorm dat doorgaat, wachten we nog even af (ivm de Corona maatregelen)

Kleuterkamp

Inschrijvingen kleuterkamp

Het kleuterkamp is gericht op kinderen tussen 4 en 6 jaar met en zonder muzikale ervaring. Al spelenderwijs gaan we muzisch aan de slag!

Tijdens dit kamp komen er verschillende activiteiten, instrumenten en workshops aan bod. We maken kennis met muziek op spelende wijze. We zingen, bewegen en doen allerlei ritme- en klankspelletjes.

Het kamp gaat door van 3 t.e.m. 7 juli 2023 steeds van 9u tot 16u. De deelnemers krijgen de hele dag drinken aangeboden en 2 kleine snacks in de vorm van een fruitje en koekje. Boterhammetjes als lunch mag je zelf meenemen.

De planning van de dagen varieert van dag tot dag. Op vrijdagnamiddag om 15u geven we een concertje met alle deelnemers!