Drum

Sara Schroyen

Sara verzorgt alle drum- en slagwerklessen binnen de school. Zowel voor klassiek als voor pop en rock moet je bij hem zijn! Indien je voor pop en rock kiest, bereidt hij je helemaal voor om na een jaar in een bandje te stappen!

Sara begon haar muzikale opleiding aan de Stedelijke Academie Muziek, Woord en Dans Beringen. Op 9-jarige leeftijd kreeg ze haar eerste slagwerklessen van Erwin Thoelen. Al snel vervoegde ze het Percussionteam en de Koninklijke Fanfare Onder Ons Koersel waarvan ze 10 jaar actief deel uitmaakte. Op haar 16de startte Sara haar muziekstudies aan de muziekafdeling van Humaniora Kindsheid Jesu te Hasselt (nu gekend als Musart) waar ze les kreeg van Andres Liefsoens. Ongeveer een jaar later werd ze muzikant bij The Percussion Unit, een vijftal slagwerkers die akoestisch en elektronisch slagwerk combineren.

Haar hogere muziekstudies zette ze verder aan het Koninklijk Conservatorium Antwerpen waar ze haar bachelordiploma klassiek slagwerk behaalde. Momenteel studeert ze nog popdrums aan Kask Conservatorium School Of Arts in Gent en is ze actief als drumster bij ‘Inky Midway’ en als percussioniste bij coverband ‘Still Crazy’.

VZW De MuziekOnaut te Koersel, Beringen

Like ons op Facebook

Stuur ons een mailtje

Volg ons op twitter

VZW De Muziekonaut

Wil je weten waar de muziekonaut voor staat en wat we doen?